BLOG lZAZOV

Iako se 1. januara suštinski ne menja ništa osim datuma u kalendaru, volim simboliku završetaka, početaka i novih odluka. Kraj decembra je vreme kada se i priroda i svet umiruju, kad sve zastane na trenutak i zajednički okrene novi list, doslovno i preneseno. I mene obuzme Janusov duh i svake Nove godine suočavam se sa sobom, sa svojim željama. snovima, nadama i očekivanjima. Tokom vremena se neke od njih menjaju, a neke ostaju i, na izvestan način, me i progone iz godine u godinu. Jedna od njih je i pisanje.

Iz tog razloga sam uoči nove 2019. godine donela odluku da pokrenem blog, a 28.12.2018. sam – sasvim spontano – započela svoj (prvi?) izazov: da objavljujem postove bez prekida godinu dana i da vidim šta će se desiti. Godina dana je prošla, a izazov je ostvaren – zaista nisam propustila ni jedan jedini dan, a imam i svedoka – WordPress je sve dokumentovao :).

Došlo je vreme retrospekcije, praćeno željom da se pre svega zahvalim svima vama koji ste bili sa mnom tokom mog putovanja i podržali me – neki od početka, neki kasnije, a neki tek pred sam kraj. Bilo je to vrlo zanimljivo i korisno iskustvo, sastavljeno od niza uvida o pisanju, o blogovanju, o ljudima i, naravno, o meni samoj.

Želela sam da podelim svoja razmišljanja s vama i to u nekoliko koraka, pošto većina ne voli da čita previše dugačke tekstove. Namera mi je da govorim o trima stvarima i da svakoj posvetim jedan post i jedan dan:

  1. O pratiocima i čitaocima
  2. O blogovanju
  3. O pisanju

Sutrašnji post je posvećen vama …

15.09.2019.

Copyright © 2019 [Nikolina Zobenica]. All Rights Reserved/Sva prava zadržana.

2 thoughts on “BLOG lZAZOV

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s